Societat

llengua

S'ofereixen catorze cursos de català a Blanes

Prop de mil alumnes els van cursar durant el període 2012/2013

El Consorci per a la Normalització Lingüística de l'Ajuntament de Blanes ofereix catorze cursos de català per a adults el pròxim quadrimestre. Són de tots els nivells, del més bàsic (acolliment lingüístic) al superior (nivell D).

Les inscripcions ja estan obertes i es podran fer fins al 24 de setembre a la Casa de Cultura. Hi ha descomptes, segons les situacions socioeconòmiques dels alumnes, que arriben al 50% –els jubilats i pensionistes, els membres de família nombrosa general i monoparental de categoria general i les persones que tenen una discapacitat reconeguda del 33% o més– i al 70% –els desocupats membres de família nombrosa especial i els membres de família monoparental de categoria especial–. Els cursos de català de Blanes començaran el 7 d'octubre.

El curs passat, en què també es van impartir catorze cursos, l'Oficina de Català de Blanes va atendre 977 alumnes, dels quals 545 eren nascuts a l'estranger, 266 eren nascuts a Catalunya i 166 provenien d'arreu de l'Estat espanyol. Aquestes xifres són una mostra, segons fonts de l'Ajuntament, “de la varietat de nivells i de les possibilitats de formació que s'ofereixen”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.