Societat

promoció

Les visites nocturnes a Blanes es tanquen amb 280 participants

L'Ajuntament de Blanes ha fet un balanç positiu de les visites guiades nocturnes d'aquest estiu. Enguany s'han fet quinze visites guiades nocturnes (es feien divendres i dissabte), amb la participació de 280 persones. D'aquestes visites, cinc s'han fet en català i cinc més en castellà, quatre en francès i una en francès i castellà.

Aquestes xifres superen les del 2012, en què es van fer dotze visites, amb un total de 227 participants.

Les passejades són pel nucli antic del municipi, per descobrir l'encant dels carrers històrics de la vila. Així, els participants han pogut conèixer, per exemple, l'excepcional font gòtica, l'església parroquial de Santa Maria i el palau dels vescomtes de Cabrera, les cases indianes, la capella de l'Esperança i l'edifici consistorial. El recorregut es tanca amb una copa de cava Mont-Ferrant que s'ofereix al Club de Vela. Aquest ha estat el segon any consecutiu en què les visites s'han cobrat a un preu de 3,50 euros; en els tres anteriors s'havien fet de franc. Aquest estiu la principal novetat han estat les visites guiades infantils que s'han fet al port. En concret se n'han fet sis, i hi han participat un total de 80 nens i nenes, deu dels quals eren residents a Blanes. Pel que fa a l'idioma, tres s'han fet en català i les altres tres, en castellà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.