Societat

Concentració al Raval en record de l'home mort després de ser reduït pels Mossos al carrer Aurora

Les circumstàncies de la seva mort encara no s'han aclarit i alguns veïns expliquen un versió diferent a la de la policia

Es tracta d'un empresari que tenia dues botigues al ‘Gaixample' de Barcelona

Un centenar de persones s'han aplegat aquest dimecres al vespre al carrer Aurora del barri del Raval en record de, Juan Andrés Benítez Álvarez, l'home que va morir el dissabte a la nit en circumstàncies encara no aclarides. Es tracta d'un empresari que tenia dues botigues al Gaixample de Barcelona.

Els fets van tenir lloc al mateix carrer Aurora, al costat de la Rambla del Raval. Benítez va protagonitzat una baralla amb un altre home i tots dos van ser separats pels veïns. Més tard van arribar els Mossos, van reduir-lo i es va desmaiar. Després de reanimar-lo, efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques el van traslladar a l'hospital Clínic, on va morir hores després.

La policia va assegurar que l'home s'havia mostrat molt violent i agressiu durant la detenció, però alguns veïns van denunciar que els agents l'havien apallissat.

Els amics de Juan Andrés portaven buscant-lo des de diumenge. “Trucàvem al seu telèfon i sortia apagat”, ha explicat Juan Carlos a l'ACN. Dimarts al matí van adonar-se que podria tractar-se del mort del carrer Aurora i van dirigir-se a la comissaria de Ciutat Vella, on els ho van confirmar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.