Societat

VIDA SOCIAL

Uns deu mil visitants a la Fira del Bolet a Llagostera

Uns 10.000 visitants han passat per l'onzena edició de la Fira del Bolet de Llagostera, segons han informat fonts de l'Ajuntament llagosterenc. Més de 100 parades van omplir els carrers i places del nucli antic. “Amb el nombre de visitants, hem assolit l'objectiu de projectar el municipi i la comarca del Gironès cap a l'exterior”, destaca el regidor de Promoció Econòmica de Llagostera, Ramon Soler.

A part de l'Ajuntament, entitats locals com ara la Unió de Botiguers, el Casal, el Casino, el Grup Excursionista Bell Matí i l'Associació de Restaurants col·laboren en la mostra, que tindrà continuïtat fins al 3 de novembre.

Les pròximes tres setmanes vuit restaurants del poble oferiran les jornades gastronòmiques La cuina del bolet. Hi haurà, entre altres plats, botifarra pinyonera amb pinetells i crep de peus de porc amb trompetes de la mort. Els menús oscil·len entre els 21 i els 70 euros.

La Fira del Bolet va néixer el 2003 i recull la gran tradició boletaire arrelada entre els massissos de les Gavarres i l'Ardenya. A banda de la venda del producte estel·lar, també s'hi troben altres menges i exposicions d'oficis. Aquest any, el cuiner Joan Roca, el millor del món, va ajudar a difondre la fira.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.