Societat

seguretat

La policia de Blanes ensenyarà a les dones tècniques de defensa

Amb el lema No més violència contra les dones, la policia local de Blanes, amb la col·laboració de la Plataforma de Dones, ha organitzat dues edicions d'un curs gratuït d'autoprotecció adreçat específicament a les dones perquè puguin incrementar el seu nivell de resposta en situacions que posin en perill la seva seguretat personal.

El primer curs es farà el dimecres 6 de novembre i el divendres dia 8 de 9.30 a 12.30 h, i la segona edició els dos mateixos dies 6 i 8, però en aquest cas en un horari de tarda: de 18.30 a 21.30 h. Per participar-hi només cal inscriure-s'hi a la policia local de Blanes per telèfon, fax o correu, indicant a quina edició es vol assistir. S'ha de portar roba còmoda i calçat apropiat per accedir a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva. El curs l'impartiran tres agents; un d'ells, expert en defensa personal. El curs està pensat per a totes les dones en general, i en especial per a les que estan en risc de rebre alguna agressió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.