Societat

Augmenta el nombre d'infants que demanen beca de menjador

El Consell Comarcal del Baix Llobregat ha demanat a la Generalitat ajuda “urgent” per finançar les beques de menjador de quasi 1.500 alumnes sense recursos que han quedat fora de les ajudes que ofereix l'administració. Segons el Consell, la demanda de beques ha pujat un 20% en aquesta zona, on s'han rebut 8.986 sol·licituds, i de moment la partida transferida per la Generalitat, de 3 milions, únicament permet finançar 5.400 beques.

Precisament ahir la conselleria d'Educació va recordar que el departament “garantirà que tots els alumnes que ho necessitin tinguin la beca de menjador”, tal com va anunciar a principi de curs la consellera Irene Rigau, i que el govern ha previst destinar 1,8 milions d'euros més que l'any passat (fins a un total de 34) a aquest concepte. Ahir precisament va demanar als consells comarcals que tramitin amb celeritat la informació relativa als sol·licitants per fer les admissions segons un criteri homogeni a tot Catalunya, que tindrà en compte la renda.

A Badalona, l'Ajuntament va anunciar ahir que cobrirà 1.800 beques de menjador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.