Societat

infraestructures i serveis

Una altra avaria malmet la línia del Garraf de rodalies

L'habitual enganxada de pantògraf i catenària la fa tallar durant hores i obliga a posar busos de Sant Vicenç a Vilanova

La línia de rodalies del Garraf va quedar ahir malmesa i es va tallar durant hores al tram entre Sant Vicenç de Calders i Vilanova i la Geltrú per l'habitual enganxada del pantògraf d'un tren amb la catenària –en aquests casos no se sap mai qui en té la culpa, si el mal estat del tren o de la infraestructura, perquè regna la llei del silenci entre Renfe, Adif i el Ministeri de Foment–. A la una del migdia, el Control de Trànsit Centralitzat d'Adif detectava falta de corrent elèctric i danys en diversos punts de la catenària i en el pantògraf d'un tren provinent de Múrcia al seu pas per Cunit. Els 103 viatgers no van ser evacuats fins dues hores després i fins a tres quarts de cinc no es va aconseguir apartar el tren de la via. Pels danys a la catenària, que va caure en algun tram, la circulació va quedar tallada de Sant Vicenç a Vilanova durant cinc hores i mitja. El servei en aquest tram es prestava en autocar en l'R2 sud i els regionals es desviaven per Vilafranca. Al vespre, el trànsit només s'havia restablert per una via.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.