Societat

La Intersindical qualifica “d'èxit” el seguiment de la vaga al País Valencià

Des del Sindicat de Treballadores i Treballadors de l'Ensenyament del País Valencià - Intersindical Valenciana (STEPV) han fet arribar als mitjans de comunicació valencians una nota en què donen les gràcies a totes les persones que van participat en la jornada de Vaga Educativa.

Aquesta central sindical valenciana xifra en més de 150.000 persones les que van participat en les tres manifestacions de la vesprada. Moltes altres als piquets, assemblees, concentracions i manifestacions del matí.

Per a la Intersindical valenciana, un 67% del professorat d'infantil, primària i secundària, un 90% del personal de les universitats, un 50% de l'ensenyament privat i un seguiment massiu de l'alumnat, han estat les característiques d'aquesta jornada que l'Administració educativa valenciana minusvalora fin s apunts irrisoris.

Segons la nota informativa lliurada, “la societat valenciana, la majoria no silenciosa i reivindicativa, ha estat al carrer per dir-li a Wert, Català, Fabra, Rajoy… que retiren la LOMQE, acaben amb les retallades i els acords inqualificables, com el del professorat interí o del personal de la Generalitat Valenciana, o se'n vagen a casa”.

Per això, per totes aquestes qüestions és perquè el sector de l'ensenyament ha eixit al carrer, amb un missatge net i clar de la ciutadania contra les componendes d'alguns pactes i acords, contra aquells que continuen agredint a les treballadores i treballadors, a les classes popular i al País Valencià, segons l'opinió de la Intersindical Valenciana.

Des del sindicat vol donar les gràcies per ser-ho, per estar sempre on toca i per mantindre's fidels a l'educació com un dret universal i a la defensa dels drets de les treballadores i treballadors davant d'aquells que volen acabar amb tot.

Finalment. afig que, la gran participació els obliga a redoblar el compromís a totes i tots.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.