Societat

educació

Els docents de les illes tornen a fer vaga divendres

L'Assemblea de Docents de les Illes Balears ha convocat per a aquest divendres una nova jornada de vaga i una concentració a les deu del matí davant la seu de la Federació d'Entitats Locals de Balears, Felib, on s'ha de celebrar l'Assemblea d'Alcaldes en què s'ha de debatre una moció de suport a la comunitat educativa. A Eivissa i Formentera la vaga es farà dilluns i a Menorca la data encara no s'ha fixat.

Els mestres i professors de les Balears volen aprofitar l'assemblea d'alcaldes per “fer sentir” la seva veu i tornar a recordar la seva oposició en contra del TIL, decret sobre el tractament integral de llengües, que margina i pràcticament fa desaparèixer el català de l'ensenyament. La vaga, van dir ahir els docents, servirà per tornar a demostrar el rebuig unànime de la comunitat educativa al model educatiu imposat pel govern de José Ramon Bauzá, del PP, “un executiu autoritari que continua demostrant que desconeix el significat de la paraula consens”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia