Societat

societat

Concurs de grafits per a la biblioteca de Blanes

L'Ajuntament de Blanes ha convocat un concurs de grafits per decorar una de les parets de la nova sala de la biblioteca comarcal, la biblioteca jove. Aquest nou servei cultural estarà situat a l'espai en què fins fa uns mesos hi havia les dependències de Turisme, al costat de la biblioteca comarcal. L'objectiu del concurs és promoure i impulsar la creativitat dels joves artistes i atraure el públic jove perquè utilitzi el nou equipament. Es busca “la complicitat” dels joves, segons la regidora de l'àrea, Susana Ramajo. Els joves artistes que tinguin entre 15 i 23 anys i que vulguin participar en el concurs de grafits podran presentar els seus treballs fins al 18 de novembre. El disseny ha d'estar relacionat amb els joves i la lectura i la superfície que haurà de decorar el disseny guanyador és una paret de 6 metres de llarg per 2'75 metres d'alçària.

El 2 de desembre es reunirà una comissió que s'encarregarà de fer una preselecció dels treballs presentats atenent a criteris d'originalitat, qualitat i dificultat d'execució. Aquesta primera selecció dels treballs s'exposarà en el vestíbul de la biblioteca comarcal del 5 al 20 de desembre i, durant tot aquest temps, tots els joves que tinguin entre 15 i 23 anys podran anar a votar el treball que considerin el millor amb l'únic requisit de presentar el seu DNI. Les votacions es tancaran el 20 de desembre a les 20.30 h i el seu resultat es donarà a conèixer just l'endemà, el dissabte 21 de desembre, a través dels webs de l'Ajuntament de Blanes i de la biblioteca comarcal. El guanyador, a part de decorar la paret, també tindrà 250 euros de premi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia