Societat

Espadaler rebutja cessar el director general dels Mossos d'Esquadra pel cas Raval

“En un moment delicat com aquest, el director general dels Mossos d'Esquadra compta amb tot el meu suport i el del govern”, ha assegurat el conseller d'Interior

Assegura que hi va haver un error en la transcripció de la trucada de l'empresari mort a la Guàrdia Urbana en què va dir “estic sagnant”

El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, ha expressat el seu suport i el del govern al director general dels Mossos d'Esquadra, Manel Prat. Ho ha dit durant la sessió de control al govern al Parlament i en resposta a una pregunta del PSC sobre el cas de l'empresari mort al Raval. Espadaler ha assegurat que no cessarà el cap dels Mossos. “En un moment delicat com aquest, el director general dels Mossos d'Esquadra compta amb tot el meu suport i el del govern”, ha afirmat.

“Si algun dia s'hagués de plantejar la seva substitució -que no és el cas-, no seria per les pressions mediàtiques o parlamentàries”, ha assegurat Espadaler.

El conseller d'Interior ha explicat que encara hi ha dubtes sobre el cas del Raval i que ara s'ha descobert que hi va haver un error de transcripció de la Policia Nacional en la trucada que va fer l'empresari Juan Andrés Benítez a la Guàrdia Urbana. Segons ha explicat Espadaler, Benítez va dir que “estava sagnant”, que va ser transcrit “erròniament” com “s'estan quedant”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia