Societat

Interior insta els polítics catalans “a callar” sobre el cas Raval i a “deixar actuar la justícia”

Jorge Fernández Díaz afirma que l'error en la transcripció de l'informe elaborat pel cos Nacional de Policial “no modifiquen el seu contingut substancial”

El ministre d'Interior, Jorge Fernández Diaz, demana als polítics i dirigents catalans que no interfereixin en el cas de l'empresari mort al Raval amb les seves declaracions. “Per prudència i responsabilitat, els polítics deurien callar” davant un assumpte “que està judicialitzat”, ha recordat en acabar una visita avui dilluns a Seat. El ministre ha lamentat que algú pugui parlar de “manipulació” en l'informe elaborat pel Cos Nacional de Policia (CNP) el qual, ha recordat, va ser encarregat a la policia estatal per la jutgessa i ha afirmat que l'error en la transcripció, que ja ha estat corregit, “no modifica el contingut substancial de l'informe” sobre les suposades causes de la mort de l'empresari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia