Societat

lloret de mar

Es triplica la freqüència dels busos que van al Rieral

Les línies d'autobús que passen pel barri del Rieral de Lloret de Mar han triplicat la freqüència de pas, després dels canvis als centres sanitaris de la zona impulsats per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. L'Ajuntament i Transports Pujol –l'empresa concessionària– han arribat a un acord per incrementar la freqüència de pas, sense que augmenti el cost del contracte. Aquests canvis arriben després que al mes de setembre el CAP de Fenals es traslladés al CAP del Rieral. Aquest acord afecta les línies que uneixen precisament els barris del Rieral i Fenals.

En concret, les modificacions s'han fet en les línies 4 i 5 de bus urbà, les quals juntament amb la línia 1 han passat a introduir el CAP del Rieral en el seu recorregut. D'aquesta manera es passa de 9 a 27 trajectes diaris i es triplica la freqüència de pas que hi ha en aquests moments.

“Aquestes modificacions no representen cap increment en els costos del contracte del transport urbà, sinó que són de caire redistributiu”, va explicar Ignasi Riera, regidor de Mobilitat de Lloret de Mar. El responsable de Mobilitat de Lloret hi va afegir que des de l'Ajuntament “s'han impulsat” aquests canvis “per ajustar el servei a les necessitats dels usuaris”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia