Societat

Una trentena de detinguts en la macrooperació policial contra el tràfic de drogues a la Mina

Els Mossos han fet una trentena de detencions i han escorcollat de forma simultània 29 domicilis, també a la Zona Franca

El jutge ha decretat el secret de sumari

Uns 300 mossos d'esquadra han desenvolupat des d'aquesta matinada una macrooperació policial contra el tràfic de drogues al barri de la Mina de Sant Adrià del Besòs i a la Zona Franca on s'han detingut 33 persones, segons han informat fonts pròximes a la investigació.

Segons diverses fonts, l'operació es dirigeix contra un clan de distribució i venda de droga, i els agents haurien irromput simultàniament en una trentena de domicilis de diferents blocs del barri per evitar que els membres del grup s'avisessin entre ells i procedissin a destruir la droga abans de l'entrada de la policia. En els escorcolls la policia ha confiscat diverses quantitats de cocaïna, heroïna i haixix.

La macrobatuda policial contra el tràfic de drogues al barri de la Mina, a Sant Adrià de Besòs, i a la Zona Franca és la més gran feta pels Mossos d'Esquadra en quant al nombre d'efectius que han participat en la batuda, en total uns 300 agents. Així ho ha explicat aquest divendres al matí, el conseller d'Interior, Ramon Espadaler, que ha confirmat des de l'Escola de Policia de Mollet del Vallès que hi ha 31 detinguts i que s'han fet 29 registres. L'operació, que ha començat a les quatre de la matinada, s'ha produït en el marc d'una investigació contra el tràfic narcotràfic que es va iniciar el desembre passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia