Societat

successos

La jutge fa el mateix retret als 8 mossos del cas Raval

La jutge del cas Raval considera que els vuit mossos imputats en el cas de la mort de Juan Andrés Benítez tenen el mateix grau d'implicació en el cas, agredissin o no a la víctima. A la resolució on decreta mesures cautelars la jutge hi diu que “s'estima de forma clara i meridiana la implicació de tots els imputats, ja sigui com autors directes de les agressions, o bé com a cooperadors necessaris”. La jutge justifica l'obligació de presentar-se cada quinze dies al jutjat per la necessitat de garantir la seva presència en el procediment.

D''altra banda, els experts de la Policía Nacional han recuperat 16 fotos que una veïna del carrer de l'Aurora del barri del Raval va fer de l'escena de la detenció de Juan Andrés Benítez per part dels Mossos d'Esquadra, el 5 d'octubre a la nit. Es tracta de fotos de baixa qualitat i en cap moment es veu Benítez, ja que queda tapat pels agents, segons informa Europa Press.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia