Societat

TRIBUNALS

Imputat un novè mosso per la mort de l'empresari al Raval

Va tirar aigua en una taca de sang del terra, i per a la jutgessa això és “alteració” de proves

La magistrada que investiga la mort de l'empresari Juan Andrés Benítez al barri del Raval, el 5 d'octubre passat, després de ser reduït per la policia, ha imputat un novè agent dels Mossos. Es tracta del mossos que va netejar una taca de sang del terra, segurament de Benítez, tirant-hi una ampolla d'aigua. La titular del jutjat d'instrucció 22 de Barcelona li imputa un delicte d'obstrucció a la justícia i el cita a declarar pel 27 de novembre.

En la resolució, coneguda ahir, la magistrada Eva Moltó afirma: “ Ni raons de salubritat, higiene o protocols d'actuació poden justificar que uns agents procedeixin a esborrar uns vestigis d'un possible fet delictiu, sense abans preservar-lo, fent-hi una fotografia o prenent-ne mostres.” Un dels vuit imputats que va declarar la setmana passada, va dir que “a l'escola els ensenyen a netejar la sang per higiene”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia