Societat

participació

Entitats de Girona diuen que CiU els aparta d'un programa de TVGi

La Mesa d'Entitats per la Participació de Girona ha denunciat que es veuen obligats a deixar la col·laboració en el programa de Televisió de Girona Veïns “a petició de l'Ajuntament de Girona”. Les entitats han demanat una reunió amb l'alcalde de la ciutat, Carles Puigdemont, per conèixer els motius del que consideren “el trencament unilateral d'un acord de col·laboració” en el programa. La reunió està prevista per avui mateix. Per la seva banda, tant l'alcalde com el regidor de participació, Eduard Berloso, van assegurar ahir que “no s'ha exclòs ningú d'enlloc” i que desconeixen els motius del comunicat de la mesa.

Veïns és un programa de Televisió de Girona en què es dóna veu als veïns i les entitats d'un barri de la ciutat per debatre sobre temes que els afecten amb el seu regidor de barri i un altre regidor convidat. El programa es realitza gràcies a un conveni entre Televisió de Girona i l'Ajuntament de la ciutat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia