Societat

equipaments

Acaben les obres de l'escorxador de Vidreres

L'Ajuntament ha d'acabar de decidir quins usos tindrà l'equipament

La nova imatge de l'escorxador de Vidreres ja és visible, un cop han acabat les obres de rehabilitació i millora i s'han retirat les tanques. Ara queda pendent moblar-lo i definir quins usos tindrà aquest equipament.

L'Ajuntament de Vidrers, tot i que els treballs ja estan acabats i ja s'estan comprant els mobles, encara no sap ben bé què s'hi farà. “Ha de ser un punt de dinamització econòmica”, va apuntar l'alcalde Jordi Camps. En aquest sentit, tot i que encara no se sap ben bé què, es vol que l'equipament serveixi com a dinamitzador econòmic. “Havia representat moltíssim per al poble i ho ha de tornar a representar, perquè els empresaris i botiguers també ho necessiten”, hi va afegir Camps.

Altres idees que el govern local té en ment per a l'escorxador són un punt de rutes de bicicleta BTT i un espai de descàrrega d'autocaravanes. Finalment, també hi ha en discussió una altra possibilitat: que sigui un punt d'informació turística, regentat per estudiants de turisme, a través d'un conveni amb la Universitat de Girona. “Portaríem estudiants en pràctiques a l'estiu i els caps de setmana d'hivern”, va explicar l'alcalde.

L'Ajuntament espera que l'equipament pugui obrir a final de gener. S'han donat fins aleshores per acabar de dissenyar els seus usos. Les obres de rehabilitació i millora de l'escorxador han tingut un cost de 180.000 euros, 160.000 dels quals han estat assumits per la Generalitat.

D'altra banda, l'Ajuntament de Vidreres refarà la tanca que envolta l'escola Sant Iscle, que des de feia anys estava inclinada. “Feia catorze anys que es demanava”, va apuntar l'alcalde, que va remarcar que l'empresa que farà els treballs és del municipi. Les obres de construcció de la tanca s'allargaran fins al gener i tenen un pressupost de 39.000 €.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia