Societat

serveis

L'estació de Sants, en obres per posar-hi més botigues

L'empresa pública Adif ha començat les obres per ampliar la superfície comercial de l'estació de Sants a Barcelona, que actualment és de 4.000 m². Els treballs inicials serviran per construir al vestíbul de la infraestructura una illa de 303,6 m² que tindrà quatre espais: un establiment per a roba esportiva, un altre de regals i joguines, i dos més de venda al detall. En una fase “posterior” es durà a terme la “reorganització” d'un sector de la zona del carrer Països Catalans per crear-hi una àrea de restauració de 200 m² i un altre local dedicat a la mateixa activitat que s'ubicarà al sector que cobreix les línies de rodalies i regionals, just després que els viatgers hagin superat el control d'accés a les vies.

Les actuacions s'executaran progressivament i tenen un cost de més de 224.000 euros. D'altra banda, els últims dies també s'ha instal·lat catorze noves màquines d'auto-venda de bitllets de rodalies i regionals al passadís central de l'estació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia