Societat

comerç

La Targeta Comerç, amb els avis de la Selva

La Caixa dóna un euro al Consell de la Gent Gran per cada compra

El Consell Consultiu de la Gent Gran de la Selva
rebrà de l'Obra Social La Caixa un euro per cada compra que s'efectuï amb la Targeta Comerç. Aquesta campanya, que té com a lema Tots junts amb el Consell Consultiu de la Gent Gran de la Selva, s'allargarà fins a final de mes.

“El Consell Consultiu és mereixedor d'aquest projecte, perquè les persones que en formem part, des del primer fins a l'últim, treballem per projectar la idea que l'envelliment actiu i participatiu de les persones grans representa un valor importantíssim per a la construcció de les comunitats i, en general, de la nostra societat”, va explicar Joan Garriga, president del Consorci de Benestar Social de la Selva.

Per Garriga, amb aquesta campanya “es vol reafirmar la voluntat de seguir treballant amb les directrius marcades per tal d'assolir objectius com ara mantenir una relació més propera amb tots els casals i esplais”.

El Consell Consultiu de la Gent Gran de la Selva està treballant en xarxa amb les diverses entitats i administracions, i també mantenen entrevistes amb tots els alcaldes de la comarca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia