Societat

El papa Francesc exigeix acabar amb els “mercaders de la carn humana” que esclavitzen immigrants

Durant el discurs d'abans de l'Àngelus, el pontífex a recordat el Dia Internacional de l'Immigrant celebrat ahir dissabte

Jorge Bergoglio saluda diverses comunitats ètniques romanes que han anat a escoltar les seves paraules

El papa Francesc ha demanat aquest diumenge acabar amb els “mercaders de la carn humana que volen esclavitzar tots els immigrants i refugiats”. Durant el discurs d'abans de l'Àngelus, Jorge Bergoglio s'ha dirigit també a tots els que “treballen amb els immigrants per defensar-los del que el be Scalabrini va denominar mercaders de la carn humana”.

“En aquests moments pensem en tants refugiats, en el seu patiment, la seva vida, sense feina i sense documents”, ha recordat el Papa, en al·lusió al Dia Internacional de l'Immigrant celebrat ahir. Francesc ha insistit en donar importància als “valors de les cultures d'origen” dels immigrants, i els ha ofert “viure la pau dels països que els acullen”. A més, el papa ha saludat des de la finestra a diverses comunitats ètniques romanes que han anat a escoltar les seves paraules.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia