Societat

L'autòpsia confirma que l'agressor de Sabadell va morir per la ingesta d'un líquid tòxic

Els resultats indiquen que es tracta d'un suïcidi

El noi va disparar una arma de fogueig el pare d'una alumna del Col·legi Mare Diví Pastor

L'autòpsia confirma el suïcidi del noi que va morir després de disparar amb una arma de fogueig el pare d'una alumna a les portes del Col·legi Mare del Diví Pastor, a Sabadell. Fonts pròximes al cas han assegurat que “tot apunta” que el jove agressor va morir pel líquid tòxic que va beure durant els fets. El noi, que responia a les inicials d'I.S., va caure desplomat al terra quan intentava fugir carrer avall. Per la seva banda, l'home agredit - pare d'una alumna del centre-, va ser atès a l'Hospital Parc Taulí amb ferides lleus i va ser donat d'alta aquest mateix dimarts al vespre. El Col·legi Mare del Diví Pastor no ha volgut fer declaracions.

Els fets es van produir aquest dimarts a la tarda a les portes del Col·legi Mare del Diví Pastor de Sabadell, a l'acabament de les classes. El jove va disparar el pare d'una alumna de l'escola amb una arma de fogueig i li va causar ferides lleus. Un grup de nois van perseguir llavors l'agressor i el van aconseguir tirar al terra. Dos dels que el van empaitar van ser en Ferran Sivecas i en Sergi Alonso, que expliquen que l'agressor - amb qui havien estat companys de classe al centre- es va aixecar i els va amenaçar amb una navalla i la pistola.

Els dos testimonis asseguren que després el noi va fugir carrer avall mentre bevia el líquid tòxic, i que després va acabar desplomant-se uns metres més enllà, davant de l'Escola Joanot Alisanda, on va acabar morint.

Un excompany de classe “introvertit”

Sivecas i Alonso, de 18 anys, estaven a l'entrada de l'escola en aquell moment perquè havien anat a buscar la germana d'un d'ells. En declaracions a l'ACN, van recalcar que no havien apallissat el noi i que l'únic que pretenien era “poder-lo frenar fins que vingués la policia”. Els dos havien estat companys de classe de l'agressor al Mare del Diví Pastor i el recorden com un noi “introvertit” i que “no se'l veia problemàtic”.

“Obsessionat per una noia”

Segons en Ferran Sivecas, el noi estava “obsessionat per una noia amb qui havia anat a classe al Diví Pastora”. De fet, el jove va disparar al pare d'aquesta noia, que havia vingut al centre a buscar una filla que estudia 4art d'ESO. Segons van explicar altres testimonis, el noi tenia amenaçada precisament aquesta germana petita.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia