Societat

solidaritat

Blanes destina 25.000 euros a cooperació

La partida es distribueix entre nou projectes i activitats solidaris

Els 25.000 euros que l'Ajuntament de Blanes destinarà aquest any a nou projectes de cooperació i solidaritat es van lliurar divendres a la sala d'actes Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal, com a cloenda de la Setmana per la Pau. En l'acte van participar l'alcalde, Josep Marigó; la regidora de Cooperació i Igualtat, Susana Ramajo, i representants de la Comissió de Cooperació, Solidaritat i Cohesió Social, constituïda per les ONG locals, que proposa al consistori quins projectes rebran els ajuts.

Un 10% de la quantitat total (2.500 euros) s'ha destinat a l'adquisició de llet per a famílies necessitades de Blanes amb fills en edat escolar. A través d'aquest programa, gestionat per Càritas Interparroquial i El Bon Samarità, se subministraran uns 5.000 litres de llet.

L'Associació de Famílies Acollidores d'Infants Sahrauís de Blanes ha rebut 3.500 euros per organitzar les colònies d'estiu. Una altra entitat blanenca, l'Associació per al Desenvolupament de Kuwonku (Gàmbia), disposarà de 3.500 euros. Un projecte de la Fundació Vicenç Ferrer a Anantapur (Índia) ha estat subvencionat amb 3.900 euros, la mateixa quantitat que es destinarà a una escola de Palacagüina (Nicaragua), a través de Solidaritat Arbúcies-Palacagüina (Soarpal), i a una altra escola a Hondures (Associació Iberoamericana Filipina / Voluntariat Blanenc). El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament rep 3.800 euros, part dels quals seran per a una campanya d'emergència a Síria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia