Societat

Productes d'higiene per als necessitats de la Selva

El Consell Comarcal distribueix lots de productes de neteja de la llar i d'higiene personal entre els usuaris dels centres de distribució d'aliments

El magatzem del Consell Comarcal de la Selva, a Santa Coloma de Farners, va començar a repartir ahir els primers carregaments de productes no alimentaris destinats als ajuntaments en el marc del projecte Salut i Crisi, que promou Dipsalut, organisme depenent de la Diputació de Girona. Els productes seran repartits en cada municipi als usuaris dels centres de distribució d'aliments i a gent a la qual se li han acabat les prestacions i necessita no només aliments sinó productes de neteja i higiene, com ara bolquers, sabó per rentar roba, etc.

La tècnica de l'àrea de Benestar Social del Consell, Maite Boldú, va explicar que dins el projecte de Salut i Crisi es va optar per fer dos projectes el 2013 més de caire pal·liatiu “i obrir l'opció el 2014 de complementar-los” amb prevenció. En el programa era bàsic mancomunar tots els ajuntaments possibles i col·laborar amb les entitats de la comarca. El primer projecte és rescabalar ajuts d'urgència per valor de 33.463 euros. Es tracta d'ajudes que s'han distribuït per temes d'aliments, talls de subministraments, vestimenta, etc., i dels quals els ajuntaments recuperaran l'import. El segon projecte consisteix a complementar els centres de distribució d'aliments amb productes bàsics d'higiene de primera necessitat per valor de 34.818 euros. En total, a la comarca s'han donat ajudes per valor de 67.000 euros, que representen 550 ajudes socials. D'aquestes, 33.436 es podran rescabalar per tenir més pressupost l'any vinent.

LA XIFRA

67.000
euros
és l'import dels ajuts que s'han donat a la Selva en el marc del programa Salut i Crisi, de Dipsalut.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia