Societat

judicial

El jutge de pau de Vidreres estudia presentar recurs

El denunciant al·lega que Colls ha participat en “manifestacions independentistes”

La denúncia contra Joan Colls Vall-llosera, jutge de pau de Vidreres, no només recollia la seva militància a Convergència Democràtica de Catalunya, sinó també que havia “participat en manifestacions independentistes junt amb l'alcalde convergent”. Consultat per aquest diari, Colls va explicar ahir que les “manifestacions independentistes” recollides en la denúncia eren “l'ofrena institucional de commemoració de la Diada”, a la qual va anar “convidat per l'alcalde”.

Colls continuarà sent el jutge de pau de Vidreres almenys durant dos mesos. És el temps que té per presentar recurs i que la resolució del Consell General del Poder Judicial de fer-lo fora no sigui ferma. “Estic estudiant amb els meus advocats si presento recurs”, va avançar. Colls es va mostrar dolgut per la situació viscuda i va assegurar: “Puc anar amb el cap ben alt: he fet molts judicis i la gent i els advocats m'han felicitat”, va explicar. Colls va admetre haver militat un temps a CDC, però va dir que no sabia que era incompatible amb el càrrec.

La denúncia contra Colls la va fer un veí de Vidreres per internet el mes de juny. En la denúncia el mateix denunciant admetia que no era la primera vegada que s'havia queixat del jutge de pau. El denunciant considera que la militància i l'assistència a les suposades manifestacions independentistes fan que Colls “no sembli una persona idònia per al seu càrrec”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia