Societat

la vida social

Programa únic al carnaval de la Costa Brava Sud

Blanes, Lloret i Tossa n'editen un de sol amb els 33 actes previstos

La novetat és un concurs d'Instagram

Els ajuntaments de Blanes, Lloret de Mar i Tossa de Mar s'han tornat a unir per organitzar el carnaval de la Costa Brava Sud. En aquesta tercera edició, però, han fet un pas més i han editat un únic programa amb els actes dels tres carnavals. Aquesta informació es farà arribar als veïns de les tres poblacions, però també a municipis de l'Alt Maresme i la Selva interior; en total, es repartiran 35.000 programes.

“Fer-ho tots junts ens dóna més possibilitats per fer millors apostes als nostres municipis i fer més valuós el carnaval”, va explicar Gisela Saladich (TU), alcaldessa de Tossa de Mar. El seu homòleg blanenc, Josep Marigó (PSC), va destacar la importància de sumar sinergies entre les tres poblacions: “Sumem esforços per ser més forts del que érem per separat: les coses es fan millor i amb més força.” I Romà Codina (CiU), alcalde de Lloret de Mar, va emfatitzar el començament de la temporada que suposa el carnaval: “Estem farts de tant d'hivern amb poca activitat econòmica; quan arriba carnaval, ja es reactiva i hi ha moviment.”

Una de les novetats d'aquest any és una convocatòria d'un concurs de fotografia d'Instagram amb l'etiqueta #carnavalcostabravasud, més una segona etiqueta amb el nom del municipi.

Les rues de Lloret de Mar seran el dissabte 1 de març (16 h) i el diumenge 2 de març (12 h). Hi prendran part 23 colles –10 comparses i 13 carrosses– i s'espera la participació de 1.500 persones. La de Blanes serà el diumenge 2 de març (17 h), amb la participació de 20 colles, entre comparses i carrosses. I tancarà el carnaval de la Costa Brava Sud, la rua de Tossa de Mar, el dissabte 15 de març (17 h), amb 19 colles –9 carrosses i 10 comparses– i uns 1.200 participants.

LA XIFRA

33
actes
inclou el programa del carnaval de la Costa Brava Sud, que es farà entre el 28 de febrer i el 15 de març.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia