Societat

Millet: “Estic una mica tocat mentalment pels calmants i l'operació”

L'expresident del Palau de la Música arriba a l'Audiència de Barcelona en cadira de rodes per reprendre el judici pel cas de l'hotel del Palau

La forense que el va examinar aquest diumenge a casa seva assegurar que ja està en condicions de declarar

L'expresident del Palau de la Música, Fèlix Millet ha arribat aquest dilluns al matí a l'Audiència de Barcelona en cadira de rodes per reprendre el judici del cas de l'hotel del Palau.

Però el principal imputat en el cas ha declinat respondre les preguntes del fiscal perquè, segons ha dit, està “mentalment una mica tocat pels calmants i l'operació”, en referència a la seva recent operació al maluc. Millet ha dit al tribunal que només respondria a les preguntes del seu advocat, informa Mayte Piulachs.

Això no obstant, el Ministeri Públic ha llegit totes les preguntes perquè constessin a l'acta. Entre d'altres, el fiscal li ha demanat si “s'aprofitava de la seva posició per controlar tots els partits polítics”.

Millet, que ha accedit a l'edifici quan passaven uns deu minuts de les nou del matí per una rampa situada en una porta lateral i davant una gran expectació mediàtica, havia de declarar fa dues setmanes, però es va trencar la cama la matinada abans i va haver de ser intervingut quirúrgicament a l'Hospital de Granollers, d'on en va sortir la setmana passada.

La jutgessa va fixar la nova data per reprendre el judici per a aquest dilluns malgrat que la defensa va advertir que Millet no estaria prou recuperat. La forense que el va examinar aquest diumenge a casa seva va assegurar que sí que podia declarar, i per això es va mantenir la seva citació per a aquest dilluns després de l'ajornament del 25 de febrer.

L'inici de la declaració contra Millet i Montull ja es va haver de suspendre el dilluns 24 de febrer per les prolongades qüestions prèvies. La jutgessa va decidir endarrerir un dia les declaracions de tots els acusats fins el dimarts 25, tot i que Millet ja no hi va assistir arran de la fractura que va patir hores abans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia