Societat

societat

Solidaritat amb els sis imputats en un acte contra la MAT

El Parlament aprova una moció per replantejar el projecte del ramal de la línia a Santa Coloma i Riudarenes

Representants de l'Assemblea No a la MAT a Girona i del Grup Antirepressiu van presentar ahir a la Rambla la campanya Solidaritat amb la defensa del territori, que té com a objectiu principal donar suport a les sis persones que van resultar imputades arran de l'acció contra la MAT que va tenir lloc el dia 8 de gener a Fellines i aconseguir-ne l'absolució. Tres dels imputats han estat citats a declarar el dia 26 als jutjats de Girona. Amb aquesta campanya també es vol posar en relleu la persecució i repressió a la qual, segons les plataformes contra la MAT, els Mossos d'Esquadra sotmeten el moviment contra la línia i els veïns afectats per les expropiacions. En aquest sentit, els impulsors de la campanya van fer notar el fort desplegament que els Mossos havien fet amb motiu de l'acte informatiu convocat ahir i en el qual van prendre part, entre d'altres, Víctor Cànovas, l'home que es va soterrar a Fellines contra la MAT. Al pont de Pedra hi havia tres furgonetes dels Mossos i un nombres important d'agents.

D'altra banda, el Parlament de Catalunya va aprovar ahir una moció en què s'insta el govern català a replantejar el projecte de ramal de la MAT per Santa Coloma de Farners i Riudarenes. La moció es va aprovar amb els vots a favor de CiU, ERC, el PSC, ICV i la CUP. El PP i C's van rebutjar la proposta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia