Societat

La vida social

Disset parades a la Fira de la Flor i el Planter de Salt

Set restaurants ofereixen menús o plats de l'horta amb productes típics

La sisena Fira de la Flor i el Planter de Salt se celebrarà diumenge que ve durant tot el matí al parc del Rec Monar i hi haurà disset parades. L'alcalde de Salt, Jaume Torramadé, va subratllar la importància d'aquesta fira “per fer un reconeixement als hortolans de Salt perquè, si el tèxtil és un element indestriable del municipi, també és un patrimoni propi el planter i els productes dels horts”. Divendres es farà una jornada tècnica a la Coma Cros sobre els horts urbans i el comerç de proximitat.

La regidora de Promoció Econòmica, Fanny Carabellido, va destacar que en aquesta sisena edició ha crescut la xifra de restaurants que participen en la mostra gastronòmica que es fa en paral·lel a la fira “per oferir menús o plats en què els productes de temporada van de l'horta al plat”. Hi participen els restaurants Can Ricard, Can Serrallonga, Muriel, Nupi, Petit Racó, Vilanova i la Moreneta, amb menús que van des dels 9,75 euros fins als 30. A més, Tastafí Cuinats i Cars Pere Rigau han preparat menús per emportar-se. Dissabte a les 5 es farà una visita guiada per les hortes de Salt i diumenge, un esmorzar de pagès, i també una demostració d'esmolar eines i tallers diversos durant tot el matí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia