Societat

Nit de turisme, amb processons i viacrucis a Sant Hilari Sacalm i Girona

A la població de les Guilleries, que es va omplir de visitants, van fer rutes amb el trenet turístic

La processó del Sant Enterrament va omplir el Barri Vell

Devots, curiosos, famílies i molts turistes van veure amb expectació ahir els misteris de la Setmana Santa, que va tenir punts àlgids en la processó de Girona i el viacrucis vivent de Sant Hilari Sacalm, amb milers de persones omplint places i carrers. A Girona, la processó del Sant Enterrament va començar, com cada any, a les 12 de la nit a la plaça de la Catedral i va ser seguida per milers de persones. Els armats gironins han començat a commemorar el 75è aniversari de la seva refundació, que tindrà lloc l'any vinent.

A Sant Hilari Sacalm, van oferir viatges en el trenet turístic per primer cop per Setmana Santa, aprofitant l'afluència de gent. I és que el viacrucis vivent és també una gran ocasió per promoure turísticament la vila. El fervor d'aquesta representació no decreix i hi intervenen 300 persones del poble, amb una interpretació molt acurada de les catorze estacions que s'hi representen, remarca el president de l'Associació del Via Crucis Vivent, Joan Xandri.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia