Societat

Som Escola fa una crida a participar a la cercavila del 14 de juny amb un vídeo

La coordinadora presenta el cartell i el marxandatge de la jornada reivindicativa que vol convertir en “una marea verda per l'escola catalana”

Anima els assistents a elaborar un capgròs per portar-lo a la manifestació

  • El lot de marxandatge de Somescola SOMESCOLA.CAT.

La mobilització en defensa de l'escola catalana de Somescola.cat del 14 de juny serà, segons ha anunciat aquest dimarts la plataforma, una “marea verda per l'escola catalana”.

A partir d'aquesta diada de Sant Jordi, la coordinadora posa a la venda un paquet de marxandatge que inclou una samarreta verda, un adhesiu, un joc de Màrius Serra sobre l'escola catalana i unes instruccions per fer un capgròs per portar a la cercavila. Amb el lema Per un país de tots, decidim escola catalana, la marxa recorrerà el centre de Barcelona el 14 de juny a les sis de la tarda. També ha presentat el cartell, amb la il·lustració de Joan Turu.

El paquet es podrà adquirir per 10 euros durant la diada de Sant Jordi en diferents parades de les 38 entitats de la coordinadora cívica i educativa per l'escola catalana. Després del 23 d'abril, aquests lots també es podran adquirir en diversos punts de distribució i a través de la botiga virtual de Somescola.cat. Els ingressos obtinguts amb la venda d'aquest material serviran per finançar les activitats de la coordinadora.

Somescola.cat també ha presentat avui l'espot de la cercavila festiva i reivindicativa. El vídeo el protagonitzen infants que fan un capgròs, convidant a tots els participants a fer-se el seu capgròs i estrenar-lo durant la cercavila del 14 de juny, per fer una gran concentració de capgrossos per l'escola catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia