Societat

Xuriguera i Prados fan un ‘show cooking' avui a Torroella

El cuiner Isma Prados i l'humorista Carles Xuriguera protagonitzaran l'acte central de la fira L'Empordà, Cuina i Salut. avui dissabte (a les 6 de la tarda a la plaça Mestre Pere Rigau de Torroella de Montgrí. Es tracta del show cooking, en el qual participaran també restauradors locals –del Picasso i el Medes II– amb qui compartiran una cocció i degustació de productes de proximitat. En aquest acte hi participarà la Confraria de Pescadors de l'Estartit i el responsable del Parc Agroecològic de l'Empordà, Enric Navarro. Aquesta fira se celebra per primer cop i té un caràcter divulgatiu i familiar, amb una desena d'actes adreçats preferentment al públic infantil. Les activitats abasten tot el llarg cap de setmana, de tal manera que van començar ja dijous passat i inclouen conferències xerrades, degustacions, tallers i demostracions. La fira vol revalorar els productes de proximitat, la dieta mediterrània i els bons hàbits alimentaris, entre altres aspectes vinculats a la salut, i tot plegat es fa al voltant d'un mercat de productes de proximitat. Dissabte els actes es centren a Torroella, mentre que diumenge ho faran a l'Estartit. La nova fira comptarà també amb la implicació d'una vintena de restaurants del municipi que durant aquests dies oferiran a uns preus més ajustats un seguit de menús saludables d'acord amb la finalitat de la fira.

També han organitzat un concurs fotogràfic a Twitter amb imatges relacionades amb la fira, els productes de proximitat i la cuina saludable. Aquells que hi vulguin participar han de vincular les seves fotos a l'etiqueta #EmpordaCuinaSalut i mencionar l'@Ajtorroella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia