Societat

seguretat

Un nou jove imputat per amenaces a les xarxes socials

La Guàrdia Civil va acusar ahir a un jove de 21 anys de Burriana, a Castelló, com a suposat autor d'un delicte d'amenaces greus a partits polítics a través de les xarxes socials. La investigació d'aquest cas va iniciar-se després que es denunciés que en algunes piulades del jove es deia: “barallar-se a trets amb els corruptes de merda és el millor” i “les regles no són democràtiques, menys pintades a les parets i més trets al cap”. Amb aquest jove ja en són tres d'imputats per amenaces a polítics a la xarxa després de l'assassinat de la líder del PP a Lleó, Isabel Carrasco.

Precisament ahir la Policía Nacional va recordar, amb motiu del Dia Mundial d'Internet, que alguns continguts injuriosos o denigrants i la incitació a determinades conductes a la xarxa poden constituir delicte. A través d'un comunicat, aquesta policia va aprofitar per fer una crida a pares i educadors sobre la necessitat d'inculcar als menors pràctiques segures a la xarxa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.