Societat

La PAHC de Blanes ocupa un pis del BBVA

Una família membre de la Plataforma d'Afectades per l'Habitatge (PAHC) de Blanes ha ocupat un pis –propietat deL BBVA– situat al carrer Jacint Verdaguer. L'associació justifica aquesta acció perquè la família patia una greu “emergència habitacional” ja que només sobreviuen amb 426 euros del subsidi d'una filla. La família estava a punt de ser desnonada d'un pis de lloguer que no podia pagar. La PAHC exigeix al consistori que compleixi la moció que preveu sancionar els bancs o empreses que mantinguin pisos buits.

i reivindiquen la creació d'un parc d'habitatge social de lloguer.Des de l'associació asseguren que, en un any, han hagut d'ajudar dotze famílies més que es trobaven en aquesta situació i que l'única sortida que han trobat ha estat ocupar provisionalment un habitatge buit, propietat d'algun banc. Des de l'entitat també denuncien que la Generalitat i l'Ajuntament de Blanes no està afrontant el “drama dels desnonaments” i la manca d'habitatges.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia