Societat

transports

Avaria en el primer TAV del dia que anava cap a Madrid

El primer comboi del TAV que surt de Barcelona Sants cap a Madrid es va avariar ahir entre les estacions d'Ariza (Saragossa) i Medinaceli (Sòria) i va estar aturat fins a mig matí. El tren, que havia sortit a quarts de sis del matí de Barcelona, va haver de ser remolcat fins a Ariza i una quinzena de trens d'alta velocitat i Alvia el van avançar. Fins a quarts d'onze no es va poder traslladar els 260 viatgers a un altre comboi, que va arribar a quarts de dotze a Madrid, amb més de tres hores de retard. El tren anava gairebé ple, ja que era el primer del dia i de la setmana. Els passatgers afectats tenen dret a rebre la devolució total del preu del bitllet.

L'avaria es va produir en el convertidor de corrent, de manera que l'aparell no podia rebre electricitat. Per això el comboi va haver de ser remolcat a poc a poc, i per trams de via, fins a l'estació més propera. Fins ahir al migdia no es va normalitzar la situació al corredor d'alta velocitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia