Societat

Els Mossos es mobilitzen a favor de l'Oncolliga amb una jornada solidària

Han organitzat, pel dia 31, un seguit d'activitats, que es faran al Club Tennis Costa Brava de Mont-ras

La comissaria dels Mossos d'Esquadra de la Bisbal d'Empordà ha organitzat pel dia 31, al Club de Tennis Costa Brava, una jornada solidària a favor de la Fundació Oncolliga Girona. La jornada inclou un extens programa d'activitats: una marxa popular, l'exhibició de les diferents unitats dels Mossos –canina, aquàtica, de subsòl, intervenció de muntanya, entre altres unitats–, una arrossada popular, les finals d'un torneig de pàdel que s'haurà celebrat al llarg de tota la setmana, un monòleg a càrrec de Miquel Úbeda i un concert de blues que oferirà la Societat de Blues de Girona. Hi haurà, a més, tallers infantils, sortejos i un concert infantil amb Jordi Tonietti. Més d'un centenar d'agents d'arreu del territori s'han implicat en l'organització de la jornada.

L'inspector en cap de la comissaria de la Bisbal, David Puertas, ha explicat que l'objectiu d'aquesta jornada és que sigui el màxim de participativa i que es puguin recaptar molts fons per a l'Oncolliga. D'això que els preus per inscriure's a la marxa i al dinar popular siguin assequibles, de tres euros, respectivament. Així mateix, els Mossos volen aprofitar la jornada per donar a conèixer el vessant menys conegut dels agents: la tasca que duen a terme diàriament en la seva especialitat, de servei a la població. La presidenta de l'Oncolliga, Lluïsa Ferrer, va manifestar ahir la seva satisfacció amb aquesta iniciativa. “Que un col·lectiu com els Mossos vulgui col·laborar amb nosaltres és fruit de la tasca de sensibilització que hem dut a terme i només ens pot encoratjar a seguir endavant”, va destacar.

LA FRASE

Si un col·lectiu com el Mossos s'ha prestat a col·laborar amb l'entitat, vol dir que ja no tenim aturador
Lluïsa Ferrer
presidenta d'oncolliga
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia