Societat

Trias revela que el Síndic de Greuges s'ha ofert com a mediador per Can vies

L'alcalde de Barcelona, que xifra en 155.000 euros el cost de les destrosses, es mostra obert a la trobar un intermediador per trobar una sortida al conflicte

Reitera que està disposat a negociar sempre, però mai amb els violents

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha explicat aquest dijous que el Síndic de Greuges, Rafael Ribó, així com la Síndica de Barcelona s'han ofert per fer de mediador en el conflicte que ha esclatat al barri de Sants de Barcelona arran del desallotjament i enderroc de Can Vies.

De fet, Trias ha assegurat, en una entrevista a Els matins de TV3, que ha mantingut contactes amb diversos partits i amb sectors veïnals per mirar de reprendre el diàleg amb les entitats de Can Vies. Trias ha assegurat que prefereix “tenir ponts que trencar ponts” i ha reiterat que “jo no negocio amb violents però negociaré a totes hores per trobar una solució”.

Trias també ha revelat que aquest dimecres va parlar amb el diputat de la CUP David Fernàndez i s'ha mostrat obert a la possibilitat que també pugui intervenir en la resolució del conflicte. “Si vol mediar David Fernàndez”, ha assegurat Trias, que estaria obert acceptar aquesta ajuda. “Estic d'acord a través de qui vulguin, podem mediar”, ha afirmat.

L'alcalde de Barcelona ha xifrat en 155.000 euros el cost en mobiliari urbà per les destrosses provocades pels aldarulls, des de dilluns passat.

També ha rebutjat que hi pugui haver una dimissió del regidor del Districte de Sants, Jordi Martí. “Això és el que segur que no passarà”, ha assegurat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia