Societat

Un total de 2.630 metges, cridats a votar

És el primer cop que s'usa el vot telemàtic i les llistes són semiobertes

Les eleccions per escollir al nou president del col·legi oficial de metges de Girona (COMG) van començar ahir a les nou del matí i es perllongaran fins dijous a les 7 de la tarda. Els tres metges que es presenten com a candidats són el forense Narcís Bardalet, l'anestesiòleg Josep Vilaplana i l'oftalmòleg Joan Felip. Per primer cop a l'Estat espanyol, les votacions es faran per vot telemàtic i per tal d'ajudar als electors –un total de 2.630 col·legiats– a exercir el
seu dret s'han habilitat arreu del territori 21 espais amb ordinadors. S'han instal·lat en hospitals, àrees bàsiques de salut i clíniques privades. El fet que les votacions siguin electròniques ha generat una certa expectació que sobrepassa l'àmbit estrictament mèdic. Una altra novetat d'aquests comicis és que les llistes que es presenten són semiobertes, és a dir, que es poden escollir els vocals (un total de cinc) de qualsevol de les tres candidatures que hi concorren.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia