Societat

Tast de 250 cerveses artesanes en el festival Birrasana de Blanes

Els amants de la cervesa podran tastar des de divendres fins diumenge 250 marques diferents de cervesa artesana, en la quarta edició del festival Birrasana, organitzat per l'Associació Birrasana, Cervesa Marina i l'Ajuntament de Blanes. En la presentació, que es va fer ahir, Josep Andreu McCarry, de l'Associació Birrasana, va destacar que s'ha allargat un dia el festival, i també el canvi de format, ja que es farà sota una gran vela de 1.500 m² al passeig. A més, va insistir en el caràcter familiar del festival, on hi haurà també productes gastronòmics i un parc infantil amb monitors.

En la quarta edició del Birrasana, hi participaran 51 cervesers d'arreu d'Europa i aquest any, per afavorir la presència del festival a les xarxes socials, hi haurà connexió gratuïta de Wi-Fi a la vela i l'entorn. “Volem que es creï un efecte viral important i que Birrasana i Blanes, el cap de setmana, estiguin a totes les xarxes socials”, va dir ahir Kevin Andreu McCarry, de l'Associació Birrasana. També hi haurà tallers i sessions tècniques, i a més es presentarà l'associació El Tirador, dedicada a la cervesa artesana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia