Societat

Birrasana de Blanes es tanca amb 10.000 visites

La quarta edició s'ha allargat fins a tres dies, i hi han participat 51 cervesers

Més de 10.000 persones van passar per la 4a edició del festival Birrasana de Blanes, que es va celebrar des de divendres i fins diumenge. Aquest any hi han participat 51 cervesers catalans, estatals i d'arreu del món. L'organització (Associació Birrasana i Cervesa Marina) destaquen que estan “satisfets” amb els resultats obtinguts, ja que s'ajusten a les expectatives, i asseguren que el festival s'ha consolidat posicionant-se com una de les principals mostres de cervesa artesana de tot l'Estat. “Hem suprimit els concerts, hem unit tota la fira en una sola vela i s'han pogut degustar més de 250 tipus de cervesa”, va explicar un dels organitzadors i membre de l'Associació Birrasana i Cervesa Marina, Pep Andreu McCarry.

Els més de 10.000 visitants han pogut tastar –ja fos demanant un got complet o fent un petit tast– més de 250 tipus de cervesa. Com és habitual, la fira vol innovar any rere any i en aquesta edició ha portat cervesers de Bèlgica, Itàlia, Anglaterra, França, Dinamarca i els Estats Units.

A part de les cerveses, que són l'eix central del festival, també s'han organitzat activitats paral·leles per a petits i grans com ara tallers, jornades sobre els ingredients que formen la cervesa i maridatges a càrrec del restaurant El Racó d'en Cesc. D'altra banda, també es va presentar públicament la nova associació El Tirador de Girona, formada per un col·lectiu d'amants de la cervesa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia