Societat

La Diputació de Girona ajuda 23 projectes de cooperació el 2014

L'ens provincial destina 85.000 euros a ajuts concedits a 2 ajuntaments i 21 entitats sense finalitat lucratives

La junta de govern de la Diputació de Girona ha acordat destinar 85.000 euros a l'execució de 23 projectes de cooperació al desenvolupament durant el 2014, segons ha informat l'ens provincial. La concessió dels ajuts, que van dels 600 als 5.078 euros, es fa a través de 2 ajuntaments i 21 entitats sense finalitats lucratives. Concretament, reben ajuts l'Ajuntament de Ripoll –3.849 euros per donar suport a ONG ripolleses– i l'Ajuntament de Llagostera –5.078 euros per al projecte d'alimentació de 130 estudiants de San Nicolás de Oriente (Nicaragua). Respecte a les entitats sense finalitats lucratives, els ajuts van destinats a països africans i americans i tenen objectius diversos.Dels 21 projectes beneficiats, 6 s'ubiquen al Senegal i 4, a Gàmbia. També es subvenciona un projecte en quatre altres països africans: la República de Benín, el Marroc, Moçambic i el Camerun. Pel que fa a Amèrica, s'atorga subvenció a projectes que es realitzaran a Nicaragua (2 projectes), Guatemala, Colòmbia, El Salvador, Equador i el Perú.

Centres educatius

D'altra banda, la junta de govern de la Diputació també ha aprovat ajuts a centres d'educació especial i a centres de formació d'adults.

Així, d'una banda, ha acordat destinar 90.000 euros a cobrir el finançament de les despeses de manteniment de nou centres docents d'educació especial. Concretament, cada centre beneficiat rebrà 10.000 euros.

D'altra banda, també ha acordat destinar 60.000 euros per subvencionar les despeses de manteniment de vint centres gironins de formació d'adults. Segons ha informat la Diputació, cada centre rebrà una aportació econòmica que oscil·larà entre els 2.800 i els 3.500 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia