Societat

La Diputació de Girona tornarà a acostar el patrimoni natural als escolars

La Diputació tornarà a oferir el curs 2014/15 la campanya d'educació ambiental Descoberta de l'Entorn Natural de l'Escola. A diferència de les altres edicions, la d'aquest curs vinent és totalment gratuïta. Fins ara, la Diputació de Girona finançava el cinquanta per cent del cost i, l'altra meitat, l'assumien els ajuntaments, excepte en les zones rurals, on els ajuntaments només havien de pagar el 25 per cent del cost total. Aquest proper curs, el pressupost és de 29.750 euros.

La campanya, organitzada per l'àrea de Medi Ambient i Territori de la Diputació de Girona, té tres finalitats: d'una banda, donar a conèixer als escolars de primària el patrimoni natural pròxim al seu centre educatiu; d'altra banda, sensibilitzar-los respecte a la importància de conservar el patrimoni natural i la biodiversitat, sobretot el més proper a la seva població; i, finalment, fomentar que els ajuntaments i els centres d'ensenyament prenguin part en l'educació ambiental.

L'encarregada de dirigir les activitats, contractar els educadors i gestionar les sol·licituds serà l'Associació Catalana de Cases de Colònies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia