Societat

Mecenatge per intentar moblar un pis social

Recapte per ajudar els sense llar de l'Obra Social de Sant Joan de Déu

Sant Joan de Déu ha iniciat un projecte de finançament col·lectiu per aconseguir els 1.900 euros necessaris per moblar un habitatge per a persones sense llar. El projecte el duu a terme l'Obra Social de Sant Joan de Déu.

Un allotjament adequat i estable esdevé un element fonamental en el procés de recuperació de les persones en risc d'exclusió. L'entitat ja disposa i gestiona 45 habitatges a Barcelona, i dóna allotjament a 70 persones l'any. Es financen a través dels fons de l'Obra Social.

Ara se'n munta un altre a través del micromecenatge social. Convertir un pis en una llar és el lema d'una campanya que té adreça electrònica pròpia: www.implica-t.org. A banda de la feina de conscienciació, el projecte promou la solidaritat i l'atenció integral a les persones.

Les diferents ONG del tercer sector han detectat durant els últims anys que, a banda d'ajudar persones en risc d'exclusió, la millor manera de fer que se'n surtin és aconseguir que tinguin una feina fixa. Per això totes les grans ONG han començat diversos programes de reinserció, reciclatge i recerca laborals fins a finals del 2104.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia