Societat

Transports

L'AVE entre Madrid i Barcelona segueix a l'alça

El servei d'AVE Llarga Distància de Renfe entre Madrid i Barcelona ha registrat en el primer semestre de l'any una quota de mercat d'un 61,1% respecte de l'avió en la connexió entre les dues capitals. Així, el juny es converteix en el cinquè mes consecutiu en què el tren aconsegueix copar més d'un 60% del mercat.

Els trens de l'AVE a Barcelona aconsegueixen mantenir aquesta taxa després que en els sis primers mesos de l'any creixés un 9,3% el nombre de viatgers transportats, fins a sumar 1,7 milions de passatgers.

En general, els serveis ferroviaris de l'AVE van elevar un 20,3% el nombre de viatgers transportats en aquest període en comparació amb el mateix període de l'any anterior, fins a sumar 8,58 milions de passatgers.

Pel que fa al nou servei de cotxe silenciós de l'AVE, aquests vagons han registrat una ocupació mitjana d'un 75% en les seves dues primeres setmanes en circulació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia