Societat

TMB obre una investigació per l'aparició d'un ratolí en una màquina expenedora del metro

L'empresa encarregada del manteniment del 'vending' assegura que ha pres mesures higièniques i ha intensificat el control sobre tota la xarxa de Barcelona

‹Assegura que es tracta d'un fet insòlit

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha obert una investigació per determinar com es va introduir el 13 de juliol passat, un ratolí en una màquina expenedora del metro a l'Estació de Sants. Un usuari va gravar i penjar a la xarxa unes imatges en què es pot veure el ratolí passejant sobre els paquets de menjar de la màquina i va avisar l'Ajuntament. En tenir coneixement dels fets, TMB va requerir a Selecta, l'empresa encarregada de la instal·lació i el manteniment de les màquines, que actués. Selecta va buidar i desinfectar immediatament la màquina i la va desactivar. La companyia assegura que es tracta d'un fet insòlit i ha intensificat el control sobre tota la xarxa de màquines a Barcelona.

Paral·lelament a aquesta inspecció i com a mesura preventiva, l'empresa també va buidar i netejar les 7 màquines instal·lades a l'estació de Sants i també, segons ha assegurat, s'ha intensificat el control de totes les màquines de la xarxa de Barcelona.

Selecta ha informat que està realitzant una investigació amb més profunditat per determinar els motius que han provocat els fets ja que les màquines en qüestió són, segons apunta, “completament hermètiques i garanteixen l'antivandalisme”. Així mateix, Selecta ha sol·licitat un informe tècnic de la situació a l'empresa proveïdora de les màquines, Wurlitzer, amb possibles mesures preventives addicionals a les ja preses.

La companyia ha remarcat que té instal·lades 1.517 màquines a Catalunya i que mai s'ha produït un cas similar en tretze anys que porten operant a l'Estat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia