Societat

El govern dota Girona amb 18,5 milions per a serveis socials

Benestar Social dóna aquests diners als consells comarcals i ajuntaments grans

El Departament de Benestar Social i Família dotarà aquest any els consells comarcals i els ajuntaments de més de 20.000 habitants de la demarcació de Girona amb 18,5 milions d'euros. Aquests diners han de servir, segons ha informat el govern en un comunicat, per finançar serveis socials bàsics i especialitzats, lluitar contra la pobresa i impulsar programes de reforç de la cohesió social i de promoció de la igualtat.

El delegat de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús, i la directora dels serveis territorials de Benestar Social i Família, Montserrat Roura, van presidir dijous l'acte de signatura de l'actualització de l'acord marc de col·laboració entre el govern i els ens locals gironins. Amb la dotació d'aquest any, es consoliden els serveis que ja es finançaven l'any passat i s'incrementen les dotacions dels centres oberts per a infants i adolescents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia