Societat

Càntirs per rememorar el 1714 a Argentona

L'organització preveu superar la xifra de 35.000 visitants de l'any passat

Argentona última els preparatius per a la celebració de la Festa del Càntir, la fira de la ceràmica i la terrissa i la festa major de Sant Domingo, que se celebraran del 2 al 4 d'agost, i espera superar la xifra de 35.000 visitants de l'any passat.

Les cites s'emmarquen aquest any en la commemoració del Tricentenari, i per això s'organitzarà una exposició de ceràmica popular de l'època de 1714 i es vendran 3.700 càntirs commemoratius dedicats a la Guerra de Successió, segons va informar ahir l'ACN. Per fer aquests càntirs d'edició limitada s'ha pres de model un càntir de l'època, on s'hi ha estampat la figura d'un soldat català durant la Guerra de Successió, disseny extret d'una antiga rajola d'oficis.

La fira de ceràmica reunirà uns 70 participants i hi participaran un artista austríac, Gundi Dietz, que exposarà les seves porcellanes, i el ceramista croat Hanibal Salvaro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia