Societat

Uns joves llancen ous en una missa a la Garriga

Dos joves van entrar a l'església de Sant Esteve de la Garriga i van llençar diversos ous a l'altar mentre s'estava dient missa. Mossèn Santi Collell va aturar la missa uns minuts fins que els nois van marxar. Els fets van passar diumenge passat a la missa de 2/4 de 10 del matí. Una estona abans, els joves ja havien entrat al temple i s'havien assegut en bancs de les darreres files i van generar algunes primeres molèsties.

Les persones que van accedir a l'església participaven en una cercavila festiva i amb música que organitzava, fora del programa de la festa major, l'entitat juvenil El Brou del Mestre. Tots dos fets van passar quan l'entitat ja havia aturat la música i havia donat per acabada la cercavila. Durant la rua, un grup va entrar en una pastisseria de la mateixa plaça i es va endur cerveses i pastes.

El grup que organitzava la cercavila va carregar contra aquests actes i se'n va desmarcar. A banda, van donar la cara davant la policia local i asseguren que es faran càrrec dels desperfectes originats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia