Societat

‘L'Indépendant' diu que Ryanair deixa Girona i la companyia ho nega

El diari nord-català L'Indépendant va publicar ahir, al seu lloc web, que la companyia Ryanair deixarà de treballar a l'aeroport de Girona Costa Brava. En una informació que porta per títol Catalogne: Ryanair quitte Gérone, el diari amb seu a Perpinyà assegura que la companyia irlandesa de baix cost ha decidit traslladar, d'aquí al mes de desembre, tots els seus vols a Barcelona. I hi afegeix que això serà un cop fort per a l'aeroport de Girona i que podria resultar fatal per al futur de les instal·lacions aeroportuàries de Vilobí d'Onyar, tenint en compte que Ryanair n'és la principal operadora.

Per la seva part, fonts de Ryanair van negar ahir amb rotunditat la notícia del rotatiu francès, que van qualificar de “falsa”. “Ryanair no té plans d'abandonar l'aeroport de Girona”, van indicar des de la companyia, tot recordant la programació de més d'una dotzena de rutes per aquest hivern. “Seguim compromesos amb la generació de trànsit a i des de Girona, especialment turisme que es dirigeix a la Costa Brava”, hi van afegir fonts de la companyia irlandesa.

El que sí és cert, però, és que Ryanair ha reduït dràsticament aquest any el nombre de vols, una reducció que es notarà encara més l'hivern que ve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia