Societat

Els veïns de la Barceloneta es revelen contra els pisos turístics i l'incivisme

Un centenar de persones es manifesten pel barri per denunciar els apartaments il·legals

La Síndica de Barcelona demana a l'Ajuntament “control i regulació” d'aquests allotjaments

Uns 100 veïns del barri de la Barceloneta de Barcelona s'han manifestat la nit d'aquest dimarts en contra dels pisos turístics irregulars i les conductes incíviques dels turistes que s'allotgen o visiten el barri, segons ha informat a Europa Press la Guàrdia Urbana.

La manifestació ha començat cap a les 23. 30 hores a la confluència dels carrers Almirall Cervera amb Sant Miquel, i en ella els veïns han llançat crits contra el turisme de borratxera i reclamant poder dormir, i tot i que diversos han recriminat a turistes beure al carrer o altres conductes incíviques, no hi ha hagut incidents.

Els veïns d'aquest barri situat a les portes de les platges barcelonines critiquen que hi ha nombrosos pisos turístics en situació irregular, on es reiteren les conductes incíviques, i demanen més control ja que en les nits d'estiu els és impossible dormir a causa dels sorolls.

Arran d'aquesta manifestació, la Síndica de Greuges de Barcelona, Assumpció Vilà, ha demanat aquest dimecres, en una entrevista a TV3, que l'Ajuntament de la capital tingui “control” i “reguli i apliqui la normativa” sobre els pisos turístics de la ciutat, tant els legals com els no registrats. Vilà.

La síndica, en aquest sentit, ha assegurat que “no és d'estranyar” que els veïns de barris com la Barceloneta acabin sortint al carrer, perquè els pisos turístics fan “difícil la convivència” entre residents i visitants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia